Διατροφικές Ανακαλύψεις - Nutricia

Διατροφικές Ανακαλύψεις

Η Nutricia είναι υπερήφανη για τον πρωτοπόρο ρόλο της στις διατροφικές ανακαλύψεις που βοήθησαν εκατομμύρια ανθρώπους να ζήσουν περισσότερα και πιο υγιή χρόνια.


Η Nutricia εστιάζει το χρόνο και την ενέργειά της στην ανάπτυξη και εύρεση νέων λύσεων που να καλύπτουν τόσο τις υπάρχουσες όσο και τις νεοφανείς ανάγκες υγείας. Οι διατροφικές της λύσεις είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν ειδικές διατροφικές ανάγκες που σχετίζονται με μια ποικιλία ασθενειών και καταστάσεων, όπως καρκίνος, δυσφαγία, μεταβολικά νοσήματα και αλλεργία στο αγελαδινό γάλα.


Σήμερα, η έρευνα μπαίνει σε μια συναρπαστική φάση, με τους ερευνητές μας να κάνουν νέες ανακαλύψεις που δείχνουν πόσο σημαντικά είναι συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά για την υγεία μας, όχι μόνο σήμερα αλλά και για την υγεία μας μακροπρόθεσμα.


Η ιστορία των επιστημονικών ανακαλύψεων και διατροφικών καινοτομιών της Nutricia:

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι επιστημονικές και προορίζονται μόνο για χρήση από Επαγγελματίες Υγείας. Για την πλοήγησή σας σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προϋπόθεση να είστε Επαγγελματίας Υγείας. Εάν είστε καταναλωτής και αναζητείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nutricia παρακαλούμε επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

Ναι, είμαι επαγγελματίας υγείας