Κατηγορίες Εξειδίκευσης - Nutricia Professionals

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Η Nutricia προσφέρει μια σειρά διατροφικών λύσεων στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, από τις πρώτες 1000 ημέρες έως και τα γηρατειά. Μαζί με τους συνεργάτες μας παγκοσμίως, συνεχίζουμε να ενισχύουμε τη γνώση μας για τα διατροφικά συστατικά και τον συγκεκριμένο ρόλο που παίζουν στο σώμα, για να αναπτύσσουμε επαναστατικές διατροφικές λύσεις που βοηθούν τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο, μια πιο χαρούμενη και υγιή ζωή.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 1000 ΗΜΕΡΕΣ

Η διατροφή κατά τις πρώτες 1000 ημέρες επηρεάζει την ανάπτυξη και θέτει τις βάσεις για την μελλοντική υγεία. [3,4].

ΠΡΟΩΡΟΤΗΤΑ

Οι διατροφικές απαιτήσεις των πρόωρων βρεφών είναι αρκετά υψηλές για να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους για ανάπτυξη και μελλοντική υγεία.

ΑΛΛΕΡΓΙΑ

Οι Αλλεργίες αυξάνονται. Η σωστή διατροφή, τη σωστή στιγμή, μπορεί να επηρεάσει θετικά, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, στα συμπτώματα.[1,2].

ΕΠΙΛΗΨΙΑ

Για κάποιους ασθενείς με φαρμακοανθεκτική επιληψία, η κετογόνος δίαιτα προσφέρει έναν εναλλακτικό αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης της πάθησής τους.

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Η Υγεία του γαστρεντερικού είναι σημαντική για την συνολική υγεία και ευεξία, με ένα ρόλο που εκτείνεται πέρα της πέψης και της απορρόφησης των συστατικών και υγρών.

ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η βέλτιστη ανάπτυξη στην παιδική ηλικία είναι σημαντική για τη μελλοντική υγεία και ευημερία.

ΕΥΠΑΘΕΙΑ & ΔΥΣΘΡΕΨΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Σήμερα υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι άνω των 65 ετών από ότι παιδιά κάτω των 5 ετών. Ειδικά κατά τη διάρκεια ασθένειας, η διατροφή διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο.

ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ

O επιπολασμός της δυσθρεψίας στους ογκολογικούς ασθενείς κυμαίνεται μεταξύ 30% και 80% [5].

ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ – ΝΟΣΟΣ ALZHEIMER

Η ενίσχυση του εγκεφάλου με συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά μπορεί να υποστηρίξει τη μνήμη σε ασθενείς στο αρχικό στάδιο Αλτσχάιμερ.

ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Επηρεάζουν 1 άτομο στα 1000, η διαχείριση της νόσου σε αυτά τα σπάνια νοσήματα περιλαμβάνει την τήρηση μίας θεραπευτικής περιοριστικής διατροφής, συχνά εφ’όρου ζωής.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Ιατροτεχνολογικές συσκευές, αντλίες & σωλήνες σίτισης για την απλοποίηση και ασφάλεια της εντερικής διατροφής.

1. Pawankar R, Canonica GW, ST Holgate ST, Lockey RF, Blaiss M. The WAO White Book on Allergy (Update. 2013)
2. Mazzocchi A, Venter C, Maslin K, Agostoni C. The Role of Nutritional Aspects in Food Allergy: Prevention and Management. Nutrients. 2017;9(8):850. Published 2017 Aug 9. doi:10.3390/nu9080850
3. Hooper, et al. 2001.
4. Godfrey, et al. 2007.
5. Ryan et al. Proc Nutr Soc. 2016;75(2):199-211.
6. Vandenplas Y, et al. Wiley 2015 Chichester, West Sussex, United Kingdom, ed

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι επιστημονικές και προορίζονται μόνο για χρήση από Επαγγελματίες Υγείας. Για την πλοήγησή σας σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προϋπόθεση να είστε Επαγγελματίας Υγείας. Εάν είστε καταναλωτής και αναζητείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nutricia παρακαλούμε επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

Ναι, είμαι επαγγελματίας υγείας