Συστήματα χορήγησης ιατρικής διατροφής - Nutricia Professionals

Συστήματα Χορήγησης Ιατρικής Διατροφής

Ιατροτεχνολογικές συσκευές στην εντατική φροντίδα και όχι μόνο

 

Oι αντλίες, τα σετ, οι σωλήνες και καθετήρες εντερικής διατροφής χρησιμοποιούνται για την παροχή σίτισης κατευθείαν στο στομάχι του ασθενούς. Για να βοηθηθούν οι ασθενείς και οι οικογένειές τους να ακολουθήσουν τις οδηγίες σίτισης με καθετήρα που έχει δώσει ο επαγγελματίας υγείας, μια αξιόπιστη αντλία σίτισης είναι ζωτικής σημασίας, τόσο στο νοσοκομείο όσο και κατά την επιστροφή στο σπίτι.

Οι ασθενείς και οι φροντιστές υγείας χρειάζονται μια συσκευή που είναι εύχρηστη, ακριβείας και που δεν θα εμποδίζει την κίνηση του ασθενή.

Η σειρά καινοτόμων ιατροτεχνολογικών συσκευών Flocare της Nutricia έχει αναπτυχθεί για να απλοποιήσει τη σίτιση μέσω καθετήρα για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, καθώς η Nutricia πιστεύει πως μια ρουτίνα σίτισης θα πρέπει να μπορεί να ταιριάξει χωρίς προβλήματα στην καθημερινή ρουτίνα ενός ασθενούς.

Οι αντλίες Flocare Infinity είναι γνωστές για την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την ευκολία στη χρήση τους. Ο σχεδιασμός της αντλίας κάνει απλή την προετοιμασία της σίτισης και ο προγραμματισμός της σίτισης είναι εύκολος χάρη στο πρακτικό λειτουργικό της αντλίας. Η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων έχει γίνει πιο εύκολη από τις σαφείς ακουστικές και οπτικές ειδοποιήσεις. Επιπλέον, χάρη στο σχεδιασμό τους οι αντλίες είναι πλενόμενες σε τρεχούμενο νερό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε θέση.

Ο ρόλος της Nutricia στην εντερική σίτιση και τις ιατροτεχνολογικές συσκευές

 

Εμείς, στη Nutricia κατανοούμε τη σημασία της βέλτιστης διατροφικής υποστήριξης και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε την επιστήμη και την τεχνολογίας μας, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις σίτισης σχεδιασμένες για ΜΕΘ και χειρουργικά περιβάλλοντα. Υποστηρίζουμε τους επαγγελματίες υγείας προσφέροντας μια πλήρη σειρά σωλήνων σίτισης, καθετήρων και αντλιών που τους βοηθά να προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα στους ασθενείς τους.

Τα συστήματα χορήγησης ιατρικής διατροφής της Nutricia

 H Νutricia διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ιατροτεχνολογικών προϊόντων για τη χορήγηση ιατρικής διατροφής μέσω καθετήρα/στομίας καθώς και αντλίες σίτισης.

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι επιστημονικές και προορίζονται μόνο για χρήση από Επαγγελματίες Υγείας. Για την πλοήγησή σας σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προϋπόθεση να είστε Επαγγελματίας Υγείας. Εάν είστε καταναλωτής και αναζητείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nutricia παρακαλούμε επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

Ναι, είμαι επαγγελματίας υγείας