Δημοσιεύσεις με θέμα την διατροφή - NutriciaProfessionals

ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στη Nutricia πιστεύουμε ότι η διατροφή έχει τη δύναμη να κάνει ευεργετική διαφορά στη υγεία τόσο των υγιών βρεφών, όσο και των ασθενών αλλά και των ηλικιωμένων. Η πρόσβαση στις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα, στον τομέα της διατροφής, έχει καθοριστική σημασία για την απελευθέρωση αυτής της δύναμης για την βέλτιστη ανάπτυξη και υγεία των βρεφών αλλά και την βελτίωση της πορείας των ασθενών.

 

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε επιστημονική πληροφόρηση για τις κατηγορίες διατροφής που δραστηριοποιείται η Nutricia, σε μορφή άρθρων ή videos*, για να μπορείτε να ενημερώνεστε για αυτές τις τελευταίες εξελίξεις όποτε εσείς επιθυμείτε.

 

*Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτήν την ενότητα είναι αποτέλεσμα μελετών που είτε έχουμε επιχορηγήσει ή συν-γράψει και τα videos είναι είτε από webinars της Nutricia είτε από δορυφορικά συμπόσια σε συνέδρια χορηγούμενα από τη Nutricia.

Αποτελέσματα

Άρθρο
3 Ιουνίου, 2024

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι επιστημονικές και προορίζονται μόνο για χρήση από Επαγγελματίες Υγείας. Για την πλοήγησή σας σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προϋπόθεση να είστε Επαγγελματίας Υγείας. Εάν είστε καταναλωτής και αναζητείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nutricia παρακαλούμε επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

Ναι, είμαι επαγγελματίας υγείας