Προϊόντα για επιληπτικούς ασθενείς - Nutricia Professionals

Προϊόντα για επιληπτικούς ασθενείς

Προϊόντα για επιληπτικούς ασθενείς

KetoCal 4:1

Το KetoCal 4:1 είναι τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς και ενδείκνυται για τη διατροφική διαχείριση της φαρμακοανθεκτικής επιληψίας.

Κατάλληλο για χρήση μόνο υπό ιατρική παρακολούθηση, το Ketocal 4:1 είναι μια διατροφικά πλήρης βρεφική φόρμουλα σχεδιασμένη να παράσχει την 4:1 κετογονική αναλογία από την ηλικία του 1 έτους.

Προσφέρει πλήρη διατροφική υποστήριξη ή συμπληρωματική σίτιση στις ηλικίες από 1 έως 10 ετών, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συμπληρωματική σίτιση και μετά τα 10 έτη. Διαθέσιμο σε ουδέτερη γεύση. Κατάλληλο για χρήση για εντερική σίτιση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Liquigen

Το Liquigen είναι τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς για τη διατροφική διαχείριση ασθενών με δυσαπορρόφηση λίπους ή προβλήματα μεταβολισμού LCT και όταν ενδείκνυται μια υψηλή πρόσληψη MCT. Eνδείκνυται για χρήση σε κετογονική διατροφή τριγλυκεριδίων μέσης αλύσου για τη διατροφική διαχείριση φαρμακοανθεκτικής επιληψίας.

Κατάλληλο για χρήση μόνο υπό ιατρική παρακολούθηση, το Liquigen είναι χωρίς άρωμα και αποτελείται από 50% λιπαρά μέσης αλύσου (MCTs) και 50% νερό.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπλήρωμα διατροφής και είναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

MCT oil

Το MCT oil είναι τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς για τη διατροφική διαχείριση ασθενών με δυσαπορρόφηση τριγλυκεριδίων μακράς αλύσου (LCT) και με ανάγκες πρόσληψης τριγλυκεριδίων μέσης αλύσου (MCT). Ενδείκνυται για χρήση σε κετογονική διατροφή τριγλυκεριδίων μέσης αλύσου για τη διατροφική διαχείριση φαρμακοανθεκτικής επιληψίας.

Κατάλληλο για χρήση μόνο υπό ιατρική παρακολούθηση, το MCT oil είναι χωρίς άρωμα και αποτελείται από 100% λιπαρά μέσης αλύσου (MCTs).

Κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι επιστημονικές και προορίζονται μόνο για χρήση από Επαγγελματίες Υγείας. Για την πλοήγησή σας σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προϋπόθεση να είστε Επαγγελματίας Υγείας. Εάν είστε καταναλωτής και αναζητείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nutricia παρακαλούμε επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

Ναι, είμαι επαγγελματίας υγείας