Ερευνητικό Κέντρο - Nutricia

Ερευνητικό Κέντρο

To Ερευνητικό Κέντρο Danone Nutricia χτίζει γέφυρες ανάμεσα στην επιστήμη και την τροφή. Το κέντρο έρευνας και καινοτομίας μας στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, στεγάζει τις δραστηριότητες του τομέα της διατροφής στην πρώτη βρεφική ηλικία αλλά και της ιατρικής διατροφής. Πάνω από 600 ανθρώποι εργάζονται εκεί και πρόκειται για ένα διεθνές κέντρο «γέννησης» ιδεών αφιερωμένο όχι μόνο στην καινοτόμα ανάπτυξη νέων προϊόντων αλλά και στη συνεχή βελτίωση της υπάρχουσας γκάμας προϊόντων μας.

Φέρνοντας κοντά εργαζόμενους με διαφορετικές καταρτήσεις, με συμπληρωματική επιστημονική και τεχνολογική τεχνογνωσία, έχουμε καταφέρει να σχηματίσουμε μια δημιουργική, ενθουσιώδη ομάδα που κινητοποιεί και εμπνέει την κάθε καινοτομία μας. Το κέντρο Utrecht R&I προσφέρει επιστημονικά μελετημένη εξειδικευμένη διατροφή σε βρέφη, εγκύους, ασθενείς και ηλικιωμένους.

Ένα δημιουργικό κέντρο με πάνω από 600 εργαζομένους.

Το κτίριο, σχεδιασμένο από διακεκριμένους αρχιτέκτονες, άνοιξε το 2013 και δημιουργήθηκε έχοντας ως βάση την αρχή της αειφορίας. Προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις, όπως εργαστήρια βιοχημείας και τεχνολογίας, μια πιλοτική μονάδα για μικρής κλίμακας παραγωγή και ένα ξεχωριστό, οργανοληπτικό και συμπεριφορικό εργαστήριο όπου γίνονται οι δοκιμές σε καταναλωτές. Οι εγκαταστάσεις αυτές εξασφαλίζουν πως αναπτύσσουμε μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα που καλύπτουν τις συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες ευάλωτων ομάδων, καθώς και ότι τους προσφέρουμε μια θετική εμπειρία ως καταναλωτές.

Τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν εργαστήρια βιοχημείας και τεχνολογίας, μια πιλοτική μονάδα για μικρής κλίμακας παραγωγή και ένα οργανοληπτικό και συμπεριφορικό εργαστήριο.

Το κέντρο αποτελεί μέρος μιας αναπτυσσόμενης κοινότητας βιοεπιστημών στο Επιστημονικό Πάρκο της Ουτρέχτης, το οποίο περιλαμβάνει νοσοκομεία, ένα πανεπιστήμιο, μια πολυτεχνική σχολή και επιχειρήσεις.

 

Ως εταιρεία, έχουμε υιοθετήσει έναν σύγχρονο τρόπο εργασίας που επιτρέπει στους εργαζόμενους μεγάλη ευελιξία στην οργάνωση των δραστηριοτήτων τους με τον τρόπο που ταιριάζει περισσότερο στον κάθε ένα. Ο τρόπος εργασίας μας περιλαμβάνει σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που επιτρέπουν στους εργαζομένους να δουλεύουν από διαφορετικές τοποθεσίες, τόσο μέσα στο Κέντρο όσο και εκτός.

 

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της τεχνολογίας για να ‘ταξιδέψετε’ στο Ερευνητικό Κέντρο της Nutricia στην Ουτρέχτη. Μέσα από ένα διαδραστικό βίντεο περιηγηθείτε στους ορόφους του Ερευνητικού μας Κέντρου, ανακαλύψτε το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, το πιλοτικό εργοστάσιο, καθώς και τα διαφορετικά εργαστήρια. Γνωρίστε τις ομάδες των ερευνητών, που με πάθος και άριστη τεχνογνωσία εργάζονται καθημερινά σε αυτό για την ανεύρεση διατροφικών λύσεων τόσο στον τομέα της βρεφικής, όσο και της ιατρικής διατροφής.

Πατήστε εδώ για να ξεκινήσετε τη διαδραστική περιήγησή σας στο Ερευνητικό Κέντρο της Nutricia στην Ουτρέχτη.

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι επιστημονικές και προορίζονται μόνο για χρήση από Επαγγελματίες Υγείας. Για την πλοήγησή σας σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προϋπόθεση να είστε Επαγγελματίας Υγείας. Εάν είστε καταναλωτής και αναζητείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nutricia παρακαλούμε επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

Ναι, είμαι επαγγελματίας υγείας