Υπολειπόμενη Ανάπτυξη Προϊόντα - Nutricia Professionals

Υπολειπόμενη Ανάπτυξη Προϊόντα

Υπολειπόμενη Ανάπτυξη Προϊόντα

Διατροφικές λύσεις προσαρμοσμένες σε εξατομικευμένες ανάγκες: Λύσεις κατά ηλικία και βάρος

 

Καθώς οι διατροφικές ανάγκες διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία και το σωματικό βάρος, είναι δύσκολο να σχεδιαστεί μία διατροφική σύνθεση που θα είναι η βέλτιστη για ένα ευρύ φάσμα ηλικιών και σωματικού βάρους. Επιπλέον, ένα παιδί με πρόβλημα υγείας μπορεί να έχει χαμηλότερο σωματικό βάρος από άλλα παιδιά αντίστοιχης ηλικίας. Έτσι, το Ερευνητικό Κέντρο

Danone Nutricia έχει αναπτύξει παιδιατρικά προϊόντα για ομάδες διαφορετικής ηλικίας και σωματικού βάρους: Για βρέφη ηλικίας 0-18 μηνών ή βάρος 9 κιλά, για παιδιά ηλικίας 1-6 ετών ή βάρος 8-20 κιλά και για παιδιά 7-12 ετών ή βάρος 21-45 κιλά.

 

Το Ερευνητικό Κέντρο Danone Nutricia έχει αναπτύξει παιδιατρικά προϊόντα για ομάδες διαφορετικής ηλικίας και σωματικού βάρους.

Σειρά προϊόντων Infatrini

Τα προϊόντα της σειράς Infatrini είναι τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς για τη διατροφική διαχείριση των βρεφών με υπολειπόμενη ανάπτυξη ή που έχουν αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις και/ή απαιτείται περιορισμός των υγρών. Κατάλληλα για χρήση μόνο υπό ιατρική επίβλεψη, αποτελούν μια σειρά διατροφικώς ολοκληρωμένων, πλούσιων σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, έτοιμων για χρήση τροφών. Συστήνεται μόνο για νεογέννητα και μωρά βάρους έως 9 κιλών (ή έως την ηλικία των 18 μηνών). Τα προϊόντα της σειράς Infatrini είναι κατάλληλα για χρήση ως μοναδική πηγή σίτισης. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για ένα μεγάλο εύρος αναγκών, μέσω μιας ποικιλίας εξειδικευμένων προϊόντων.

Σειρά προϊόντων Nutrini

Τα προϊόντα της σειράς Nutrini είναι τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς για τη διατροφική διαχείριση των νηπίων και παιδιών με υπολειπόμενη ανάπτυξη ή που έχουν αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις και/ή απαιτείται περιορισμός των υγρών. Κατάλληλα για χρήση μόνο υπό ιατρική επίβλεψη, αποτελούν μια σειρά διατροφικώς ολοκληρωμένων, έτοιμων προς χρήση τροφών για σίτιση μέσω καθετήρα.

Τα προϊόντα της σειράς Nutrini είναι κατάλληλα για χρήση ως μοναδική πηγή σίτισης. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για ένα μεγάλο εύρος αναγκών, μέσω μιας ποικιλίας εξειδικευμένων προϊόντων. Το Nutrini & το Nutrini Peptisorb συστήνονται για χρήση από την ηλικία των 1 έως 6 ετών (9 κιλά – 20 κιλά). Ενώ για μεγαλύτερα παιδιά είναι διαθέσιμο το NutriniMax, το οποίο είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών και 21-45 κιλά σωματικό βάρος.

Σειρά προϊόντων NutriniDrink

Τα προϊόντα της σειράς NutriniDrink είναι τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς για τη διατροφική διαχείριση των βρεφών με υπολειπόμενη ανάπτυξη ή που έχουν αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις και/ή απαιτείται περιορισμός των υγρών. Για χρήση μόνο υπό ιατρική επίβλεψη, αποτελούν μια σειρά διατροφικώς ολοκληρωμένων πόσιμων διατροφικών συμπληρωμάτων. Συστήνεται για χρήση από την ηλικία των 1 έως 6 ετών (9 κιλά – 20 κιλά). Είναι ειδικά σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα αναγκών, μέσω ποικιλίας προτεινόμενων γεύσεων και τρόπων χορήγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πατήστε εδώ

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι επιστημονικές και προορίζονται μόνο για χρήση από Επαγγελματίες Υγείας. Για την πλοήγησή σας σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προϋπόθεση να είστε Επαγγελματίας Υγείας. Εάν είστε καταναλωτής και αναζητείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nutricia παρακαλούμε επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

Ναι, είμαι επαγγελματίας υγείας