Προϊόντα για ασθενείς με μεταβολικά νοσήματα - Nutricia Professionals

Προϊόντα για ασθενείς με μεταβολικά νοσήματα

Προϊόντα για ασθενείς με μεταβολικά νοσήματα

Εξατομικευμένες διατροφικές λύσεις για μεταβολικά νοσήματα

Ένα από τα θέματα που προσπαθούμε να κατανοήσουμε, και στο οποίο έχουμε εστιάσει την προσοχή μας, είναι γιατί τα παιδιά έχουν τόσο διαφορετικές διατροφικές ανάγκες από τους ενήλικες. Αυτό σημαίνει πως τα προϊόντα που χρησιμοποιεί ένας ασθενής για να διαχειριστεί τα ενδογενή μεταβολικά νοσήματα (ΕΜΝ) θα πρέπει να είναι ειδικά παρασκευασμένα ανάλογα με την ηλικία του. Γνωρίζοντας αυτό, έχουμε αναπτύξει μια σειρά ιατρικών διατροφικών λύσεων που καλύπτουν κάθε διαταραχή και συμβάλουν στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών των ασθενών μας, καθώς αυτές διαφοροποιούνται σε κάθε ηλικιακό στάδιο, παρέχοντάς τους τη σωστή ισορροπία θρεπτικών συστατικών τη σωστή στιγμή και επιτρέποντας τη φυσιολογική σωματική και διανοητική ανάπτυξη.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί ένας ασθενής για τη διαχείριση του μεταβολικού του νοσήματος θα πρέπει να είναι ειδικά παρασκευασμένα ανάλογα με την ηλικία του.

Κατανοούμε επίσης ότι η συμμόρφωση σε μια αυστηρή διατροφική αγωγή για μεταβολικά νοσήματα μπορεί να γίνει πιο δύσκολη όσο μεγαλώνει το παιδί, εξαιτίας των αυξημένων εξωτερικών επιρροών και τη μείωση του ελέγχου από τους γονείς. Συνεργαζόμαστε, έτσι, στενά με επαγγελματίες υγείας και άλλους ειδικούς στον τομέα αυτό προκειμένου να αναπτύξουμε ιατρικές λύσεις που ενθαρρύνουν τη συμμόρφωση. Επενδύουμε επίσης σε προγράμματα που στοχεύουν στην εξεύρεση νέων τρόπων βελτίωσης της γεύσης, της υφής και τη μορφή του προϊόντος, προϊόντα σε υγρή μορφή έτοιμα προς χρήση, ή σε φακελάκια με προκαθορισμένες ποσότητες σε συσκευασίες που δεν θυμίζουν ιατρικά προϊόντα.

Σειρά προϊόντων Anamix

Η σειρά προϊόντων Anamix περιλαμβάνει τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς και ενδείκνυται για τη διατροφική διαχείριση ασθενών διαγνωσμένων με κάποια κληρονομική μεταβολική διαταραχή.

Κατάλληλα για χρήση μόνο υπό ιατρική παρακολούθηση, η σειρά υποκατάστατων πρωτεΐνης Anamix προσφέρει ένα συγκεκριμένο διατροφικό προφίλ ώστε ενισχυθεί η σωματική και διανοητική ανάπτυξη βρεφών και παιδιών με ενδογενείς διαταραχές στο μεταβολισμό.

Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν ένα ισορροπημένο μείγμα από βασικά και μη βασικά αμινοξέα (εξαιρουμένων των τοξικών αμινοξέων), υδατάνθρακες, λιπαρά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Η σειρά περιλαμβάνει

  • Anamix Infant: Κατάλληλο για βρέφη από τη γέννηση έως και τους 12 μήνες και ως συμπληρωματική τροφή για έως και 3 ετών.
  • Anamix First Spoon: Κατάλληλο από την ηλικία των 6 μηνών έως 5 ετών. Δεν είναι κατάλλλο ως αποκλειστική πηγή σίτισης.
  • Anamix Junior: Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 1-10 ετών. Δεν είναι κατάλληλο ως μοναδική πηγή σίτισης. 

Σειρά προϊόντων Lophlex

Η σειρά προϊόντων Lophlex περιλαμβάνει τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς και ενδείκνυται για τη διατροφική διαχείριση ασθενών διαγνωσμένων με κάποια κληρονομική μεταβολική διαταραχή.

Κατάλληλα για χρήση μόνο υπό ιατρική παρακολούθηση, η σειρά υποκατάστατων πρωτεΐνης Lophlex διατίθεται σε εύχρηστη μορφή χορήγησης, είναι μικρή σε όγκο και εύκολη για κατανάλωση κάθε στιγμή, ώστε να μπορεί να ταιριάξει όποιος κι αν είναι ο τρόπος της ζωής των ασθενών. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει προϊόντα σχεδιασμένα για παιδιά από 4 ετών και ενήλικες με κληρονομικές μεταβολικές διαταραχές.

  • Lophlex LQ : Κατάλληλο για παιδιά από 4 ετών και ενήλικες, καθώς και για εγκύους (σε συνδυασμό με τα απαραίτητα συμπληρώματα φολικού οξέος). Δεν είναι κατάλληλο ως μοναδική πηγή σίτισης.
  • Lophlex Powder: Κατάλληλο για παιδιά από 8 ετών και ενήλικες. Δεν είναι κατάλληλο ως μοναδική πηγή σίτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πατήστε εδώ

Σειρά προϊόντων Milupa

Η σειρά προϊόντων Milupa περιλαμβάνει τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς και ενδείκνυται για τη διατροφική διαχείριση ασθενών διαγνωσμένων με κάποια κληρονομική μεταβολική διαταραχή.

Tα προϊόντα της σειράς Milupa είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν ένα ισορροπημένο μείγμα από βασικά και μη βασικά αμινοξέα (εξαιρουμένων των τοξικών αμινοξέων), υδατάνθρακες, λιπαρά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην διαιτητική διαχείριση των ενδογενών μεταβολικών νοσημάτων, η σειρά Milupa παρέχει εκτενείς διατροφικές λύσεις από τη γέννηση μέχρι την ενήλικο ζωή.

Kατάλληλα για χρήση μόνο υπό ιατρική παρακολούθησh, η σειρά υποκατάστατων πρωτεΐνης Milupa δεν περιέχει καμία χρωστική ή γλυκαντικό για τροποποίηση της γεύσης.

  • Milupa 1: Κατάλληλο για βρέφη από τη γέννηση έως 12 μηνών. Ακατάλληλο ως αποκλειστική πηγή διατροφής.
  • Milupa 2 Prima: Κατάλληλο για παιδιά 1 έως 7 ετών. Ακατάλληλο ως αποκλειστική πηγή διατροφής.
  • Milupa 2 Secunda: Κατάλληλο για παιδιά 8 έως 14 ετών. Ακατάλληλο ως αποκλειστική πηγή διατροφής.
  • Milupa 3 Advanta & Milupa 3-Shake: Κατάλληλο για έφηβους άνω των 15 ετών και ενήλικες. Ακατάλληλο ως αποκλειστική πηγή διατροφής.
  • Milupa Tempora: Κατάλληλο για εγκύους και θηλάζουσες. Ακατάλληλο ως αποκλειστική πηγή διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πατήστε εδώ

 

Σειρά προϊόντων Loprofin

Η σειρά Loprofin περιλαμβάνει τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς και ενδείκνυται για τη διατροφική διαχείριση ασθενών διαγνωσμένων με κάποια κληρονομική μεταβολική διαταραχή παρέχοντας μία ποικιλία τροφών με χαμηλή πρωτεΐνη.

Για χρήση μόνο υπό ιατρική παρακολούθηση, η σειρά Loprofin είναι σχεδιασμένη να παρέχει μία σημαντική πηγή ενέργειας χαμηλή σε πρωτεΐνη, απαραίτητη για την αποτελεσματική διαχείριση παθήσεων όπου απαιτείται διατροφή χαμηλή σε πρωτεΐνη, όπως τα ενδογενή νοσήματα μεταβολισμού και νεφρική ή ηπατική ανεπάρκεια.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πατήστε εδώ 

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι επιστημονικές και προορίζονται μόνο για χρήση από Επαγγελματίες Υγείας. Για την πλοήγησή σας σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προϋπόθεση να είστε Επαγγελματίας Υγείας. Εάν είστε καταναλωτής και αναζητείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nutricia παρακαλούμε επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

Ναι, είμαι επαγγελματίας υγείας