Υπηρεσίες - NutriciaProfessionals

NutriTracker

Νέα εφαρμογή υπολογισμού των διατροφικών αναγκών των ασθενών σας

Η διατροφή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπείας, των περισσότερων παθήσεων. Από τους ογκολογικούς ασθενείς και τις αυξημένες απαιτήσεις σε ενέργεια και πρωτεΐνη, μέχρι τους ηλικιωμένους ασθενείς με δυσθρεψία και διατροφικές ελλείψεις λόγω της μειωμένης πρόσληψη τροφής.

Συχνά όμως, ο Επαγγελματίας Υγείας δεν έχει το χρόνο για τον υπολογισμό των διατροφικών αναγκών των ασθενών.

Το νέο application της NUTRICIA, με το όνομα NutriTracker είναι ο νέος σας ‘βοηθός’ στην αξιολόγηση των ενεργειακών απαιτήσεων, όπου απαιτείται

Υπολογισμός Θερμιδικών Αναγκών

Υπολογίστε τις ημερήσιες ανάγκες των ασθενών σας με απλό τρόπο, συμπληρώνοντας βασικές πληροφορίες όπως το βάρος και ο τύπος ασθένειας.

Πρόταση Πόσιμου Ειδικού Σκευάσματος

Προτείνετε στους ασθενείς σας το θρεπτικό σκεύασμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Κατάλογος Προϊόντων Nutricia

Βρείτε πληροφορίες για τις διατροφικές λύσεις τηςNutricia.

Αποστολή μέσω Κινητού

Με ένα click από το κινητό ή το tablet σας, μπορείτε να στείλετε την ενεργειακή εκτίμηση και την πρόταση για θρεπτικό σκεύασμα μέσω μηνύματος ή email στους ασθενείς σας.

Κατεβάστε σήμερα

H εφαρμογή NutriTracker απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες υγείας.

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι επιστημονικές και προορίζονται μόνο για χρήση από Επαγγελματίες Υγείας. Για την πλοήγησή σας σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προϋπόθεση να είστε Επαγγελματίας Υγείας. Εάν είστε καταναλωτής και αναζητείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nutricia παρακαλούμε επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

Ναι, είμαι επαγγελματίας υγείας