Διατροφικές λύσεις για τη δυσθρεψία ενηλίκων - Nutricia
Άρθρο

Διατροφικές λύσεις για τη δυσθρεψία ενηλίκων

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Τίτλος: Διατροφικές λύσεις για τη δυσθρεψία ενηλίκων

Δημοσιεύτηκε: 6 Απριλίου, 2021

H δυσθρεψία παρουσιάζεται όταν ο οργανισμός χρειάζεται περισσότερα θρεπτικά συστατικά από αυτά που τελικά λαμβάνει μέσω της καθημερινής διατροφής.

Όταν η καθημερινή διατροφή δεν καλύπτει τις θρεπτικές ανάγκες του οργανισμού, τότε η διατροφική παρέμβαση με προϊόντα ιατρικής διατροφής συστήνεται ως μια αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση της δυσθρεψίας. [1]

Η Nutricia διαθέτει μια μεγάλη γκάμα πόσιμων θρεπτικών σκευασμάτων για την κάλυψη των ιδιαίτερων θρεπτικών αναγκών των ενηλίκων με δυσθρεψία. Πρόκειται για τα προϊόντα Fortimel, θρεπτικά σκευάσματα που μπορούν να αυξήσουν την πρόσληψη πρωτεΐνης και ενέργειας και είναι εμπλουτισμένα με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων.
Τα Fortimel ισοδυναμούν με ένα απόλυτα ισορροπημένο γεύμα. Ορισμένα σκευάσματα είναι κατάλληλα ως αποκλειστική πηγή σίτισης, ενώ άλλα προορίζονται για χρήση μόνο συμπληρωματικά στα πλαίσια μιας κανονικής διατροφής.

Τα σκευάσματα Fortimel είναι τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς.

Τα τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (FSMPs):
  • Προορίζονται για τη διατροφική διαχείριση ατόμων που πάσχουν από ασθένεια, διαταραχή ή ιατρική κατάσταση που είτε προσωρινά είτε μόνιμα επηρεάζει την ικανότητά τους να επιτύχουν κατάλληλη διατροφική πρόσληψη με τη χρήση απλών τροφίμων.
  • Χρησιμοποιούνται κατόπιν σύστασης και υπό την επίβλεψη Eπαγγελματία Yγείας. Αυτή η αναγκαία και συνεχής επίβλεψη του Eπαγγελματία Yγείας διακρίνει σαφώς τα FSMPs από άλλα είδη τροφίμων.
  • Σχεδιάζονται για να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες που προκύπτουν από ένα ευρύ φάσμα ιατρικών καταστάσεων που επηρεάζουν ασθενείς όλων των ηλικιών από τη βρεφική ηλικία μέχρι τα γηρατειά.
  • Σχεδιάζονται με βάση επιστημονικές και κλινικές γνώσεις, συχνά σε στενή συνεργασία με επιστήμονες και Eπαγγελματίες Yγείας.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα πόσιμα θρεπτικά σκευάσματα Nutricia Fortimel πατήστε εδώ

Eναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας στο 800 11 68 600 (κλήση από σταθερό χωρίς χρέωση) ή στέλνοντας e-mail στο info@nutriciaprofessionals.gr και ζητήστε να σας αποσταλεί σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Εάν επιθυμείτε να έρθετε σε επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα για να ενημερωθείτε αναφορικά με την εμπορική πολιτική στα σκευάσματα Nutricia Fortimel καλέστε στο 210 6248547.

 

[1] Volkert D. et al ESPEN guideline on clinical nutrition and hydration in geriatrics. Clin. Nutr. 2019, 38, 10–47

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι επιστημονικές και προορίζονται μόνο για χρήση από Επαγγελματίες Υγείας. Για την πλοήγησή σας σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προϋπόθεση να είστε Επαγγελματίας Υγείας. Εάν είστε καταναλωτής και αναζητείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nutricia παρακαλούμε επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

Ναι, είμαι επαγγελματίας υγείας