Δελτίο Τύπου: Η Nutricia στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία εν μέσω πανδημίας - Nutricia

Δελτίο Τύπου: Η Nutricia στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία εν μέσω πανδημίας

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Τίτλος: Δελτίο Τύπου: Η Nutricia στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία εν μέσω πανδημίας

Δημοσιεύτηκε: 10 Αυγούστου, 2020

Αθήνα, 4 Μαΐου 2020 – Με γνώμονα πάντα τον συνάνθρωπο η Νutricia θέτει σε εφαρμογή μέτρα στήριξης της κοινωνίας, διευκολύνοντας έμπρακτα το ανθρώπινο δυναμικό, τους συνεργάτες και του πελάτες του 0μίλου να αντιμετωπίσουν τις ιδιαίτερα δυσμενείς και πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την εξάπλωση της πανδημίας Covid-19, αλλά και τους επαγγελματίες υγείας στο δύσκολο έργο τους στη χώρα μας.

Η εταιρεία ευχαριστεί έμπρακτα τους «ήρωες της πρώτης γραμμής», προσφέροντας στους επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» στολές προστασίας, μάσκες FFP3, γυαλιά υψηλής προστασίας και ασπίδες προσώπου. Οι ανάγκες ολόκληρης της γραμμής αντιμετώπισης του COVID-19, από την μονάδα υποδοχής κρουσμάτων μέχρι τις Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) και τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) θα καλυφθούν από την Nutricia για διάστημα τριών (3) μηνών. Επιπλέον, προσφέρεται στους επιστήμονες υγείας, δωρεάν σεμινάριο από ειδική ψυχολόγο για την διαχείριση της ψυχολογικής πίεσης αυτή την περίοδο.

Από τη πρώτη στιγμή η εταιρεία προχώρησε σε δωρεάν παράδοση των προϊόντων της σε ευπαθείς ομάδες εντός 48 ωρών, όπως προϊόντα για ογκολογικούς ασθενείς, νήπια με αλλεργία, ασθενείς με προβλήματα μνήμης καθώς και δωρεάν online σεμινάρια σε εγκύους και γονείς από ειδικό λοιμωξιολόγο, ψυχολόγο, γυναικολόγο, μαία, διατροφολόγο. Παράλληλα, συνεχίζονται οι δωρεές βρεφικών, νηπιακών και προϊόντων ειδικής διατροφής σε δημόσια νοσοκομεία και ΜΚΟ που τα έχουν ανάγκη και οι οποίες έφτασαν τους 16 τόνους τους τελευταίους δύο μήνες.

Κατανοώντας τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε ουσιαστική στήριξη των συνεργατών και κυρίως των μικρών προμηθευτών της, τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, με δυνατότητα παράτασης των όρων αποπληρωμής.

Θέτοντας ως κύρια προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και συνεργατών της, η εταιρεία έχει λάβει, επίσης, μια σειρά μέτρων και ενεργειών με στόχο την προστασία των ανθρώπων της και των οικογενειών τους από τον αντίκτυπο του Covid-19. Από την πρώτη στιγμή εξασφαλίστηκε η εργασία από το σπίτι για όλους τους εργαζομένους και τα εισοδήματά τους, προσφέροντάς τους δωρεάν πρόσβαση σε ειδικό πνευμονολόγο και ψυχολόγο, αλλά και δωρεάν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό εφόσον υπάρχει σύσταση γιατρού. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε αναστολή όλων των επισκέψεων της ομάδας ιατρικής ενημέρωσης και πωλήσεων σε όλα τα νοσοκομεία, ιδιωτικά ιατρεία, φαρμακεία & super market από την πρώτη κιόλας μέρα της εξάπλωσης της πανδημίας.

O Σίμος Λουλουμάρης, Country Manager της Nutricia, δήλωσε σχετικά, «Η μάχη που δίνουν καθημερινά οι επαγγελματίες υγείας με την πανδημία είναι δύσκολη και επίπονη, και η συνεισφορά κάθε ιατρού και νοσηλευτή ανεκτίμητη. Ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα σε αυτούς που αποτελούν τους ήρωες της καθημερινότητας μας και στηρίζουμε ολόκληρη την κοινωνία, αναγνωρίζοντας στο έπακρο την εταιρική μας ευθύνη για ουσιαστική συνεισφορά στην αντιμετώπιση της νόσου Covid-19 στη χώρα μας».

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ναυσικά Φρίμα, Nutricia Specialised Nutrition, 210 6248500,
Λεωνίδας Μαρκαντωνάτος, Publicom Burson-Marsteller, 2106281805, leonidas.marcantonatos@p-bm.gr

Για την Nutricia Specialised Nutrition:
Η εταιρεία Nutricia Specialized Nutrition (Numil Hellas) ανήκει στον όμιλο Danone κι έχει παρουσία στην Ελληνική αγορά από το 1930. Η εταιρεία έχει στόχο τις υγιεινές και βιώσιμες πρακτικές κατανάλωσης σύμφωνα με το «One Planet». One Health” που αντικατοπτρίζει την ισχυρή πεποίθηση ότι η υγεία των ανθρώπων και του πλανήτη είναι αλληλένδετες.
H Nutricia Specialised Nutrition προσφέρει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας από τη γέννηση και τη νηπιακή ηλικία καθώς και προϊόντα ειδικών ιατρικών σκοπών για μεταβολικά νοσήματα, αλλεργία, δυσθρεψία ενηλίκων, αρχικά στάδια Alzheimer, και υπολειπόμενη ανάπτυξη παιδιών.
Το χαρτοφυλάκιο της Nutricia Specialized Nutrition περιλαμβάνει κορυφαίες διεθνείς μάρκες σμπεριλαμβανομένων των Almiron, Milupa, Nutricia Fortimel, Souvenaid και Nutrison.

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι επιστημονικές και προορίζονται μόνο για χρήση από Επαγγελματίες Υγείας. Για την πλοήγησή σας σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προϋπόθεση να είστε Επαγγελματίας Υγείας. Εάν είστε καταναλωτής και αναζητείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nutricia παρακαλούμε επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

Ναι, είμαι επαγγελματίας υγείας