Δημοσίευση αποτελεσμάτων της ανεξάρτητης έρευνας LipiDiDiet - Nutricia
Άρθρο

Δημοσίευση αποτελεσμάτων της ανεξάρτητης έρευνας LipiDiDiet

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Τίτλος: Δημοσίευση αποτελεσμάτων της ανεξάρτητης έρευνας LipiDiDiet

Δημοσιεύτηκε: 18 Φεβρουαρίου, 2021

Τα κλινικά αποτελέσματα των 3 χρόνων της ανεξάρτητης μελέτης LipiDiDiet ενισχύουν τα οφέλη που αποδείχθηκαν στα 2 χρόνια, επιβεβαιώνοντας τα οφέλη στη νόηση και τη λειτουργικότητα, τη μνήμη και τον όγκο του ιππόκαμπου στον εγκέφαλο1.

Τα δεδομένα 2 ετών έδειξαν ότι η παρέμβαση είναι πιο αποτελεσματική όταν ξεκινάει νωρίς. Τα δεδομένα 3 ετών παρέχουν τώρα στοιχεία για μακροχρόνια χρήση.

Για τη δημοσίευση της μελέτης και ένα ολιγόλεπτο επεξηγηματικό βίντεο, πατήστε εδώ.

Για περισσότερη ανάλυση στα αποτελέσματα της μελέτης, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του Pr. Tobias Hartmann από το συνέδριο CTAD 2020.

1.Soininen, Hilkka, et al. “36-month LipiDiDiet multinutrient clinical trial in prodromal Alzheimer’s disease.” Alzheimers Dement 10 (2020).

Δημοσίευση αποτελεσμάτων της ανεξάρτητης έρευνας LipiDiDiet

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι επιστημονικές και προορίζονται μόνο για χρήση από Επαγγελματίες Υγείας. Για την πλοήγησή σας σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προϋπόθεση να είστε Επαγγελματίας Υγείας. Εάν είστε καταναλωτής και αναζητείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nutricia παρακαλούμε επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

Ναι, είμαι επαγγελματίας υγείας